Coneix l'Abarset

Si no has estat a L’Abarset, n’has sentit a parlar. Un espai que el temps ha convertit en referent i que ressorgeix amb una energia renovada. Canvia la seva ubicació però no la seva essència ni la seva gent. L’Abarset torna per reprendre totes aquelles històries que es van quedar a mitges. Tornem per fer-te sentir encara més viu!

El concepte

El concepte

Al nou L’Abarset mantenim l’esperit de l’antic local i el potenciem amb un nou concepte que fusiona oci, música i gastronomia. Tot està pensat per oferir-te un lloc adaptable a qualsevol moment; un espai versàtil i eclèctic que realçarà les experiències viscudes fins ara a L’Abarset. Un restaurant obert durant tot el dia amb una carta de qualitat, una terrassa disposada a acollir els millors artistes internacionals i una zona VIP amb una experiència més Premium. Un concepte renovat que no renuncia als valors ni a l’essència amb la que es va alçar L’Abarset per primera vegada.

La història

Història

La història de L’Abarset i Grandvalira va començar la temporada 2011 – 2012. Per primera vegada, l’equip de Grandvalira es posava amb il·lusió al capdavant dels fogons d’un petit restaurant a peu de pistes d’El Tarter. De manera molt tímida, començaven les festes après-ski que van anar agafant força amb els anys. Les tardes a L’Abarset es van veure interrompudes anticipadament el març del 2020. Ja no les tornaria a obrir a la mateixa ubicació. Deu anys després, sense oblidar l’esperit amb què es va concebre, L’Abarset inicia una transformació per esdevenir una experiència única d’oci, música i gastronomia.